KOSOVA Hackers

KOMENTONI NE FORUM

Go down

KOMENTONI NE FORUM

Post  n1k1 on Sat Apr 10, 2010 7:13 pm

MIRE PRA SE PARI JU DUHET QE TE JENI TE REGJISTRUAR

E LEXONI NJE KOMENT DHE KENI DESHIR TA KTHENI PERGJIGJJEN??

ME NDIQNI MUA.


1. E LEXONI KOMENTIN
2.(KOMENTONI TASH JU)
3.SHKONI KU ESHTE BERE KOMENTI NALT E KENI "REPLY QUOTE"
4.NE REPLY QUOTE KUR TE PREKNI DEL NJE FAQE
5.SUBJECT E BONI ME EMRIN ME SHUME SE 10 SHKRONJA
6.KOMENTI JUAJ POSHTE
7. SEND

FALEMINDERIT DHE SHPRESOJ SE E KUPTUAT

PER WINKS DHE EMOCIONE I KENI NE ANEN E DJATH JA SI KJO Arrow


TUtTo By ShaLA
avatar
n1k1
Admin

Posts : 78
Join date : 2010-04-10
Location : N;WebFaqe

View user profile http://kosovahackers.getgoo.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum