KOSOVA Hackers

cmd tricks

Go down

cmd tricks

Post  MrProgramers on Sat Apr 10, 2010 8:00 pm

Per mi gjet ip e ndonje programi shkojm:

1.start
2.run
3.cmd
4.Ne cmd e shkruajm tracert the emrin e programit te cilit deshirojm tia gjejm ip-t
5. P.sh:facebook.com
6.enter
7.edhe do te shikojm se ip-t e progromit so te dalin ,,sic jane te facebooku-t (69.63.181.12)
8.Pastaj e provojm ne gogle ip-t dhe do te shikojm se faqja qe i kemi gjetur ip-t jane te sakta


TuToRiAl By:diti
avatar
MrProgramers

Posts : 66
Join date : 2010-04-10

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum