KOSOVA Hackers

EXPLORER PROFFESIONAL 1.8.0

Go down

EXPLORER PROFFESIONAL 1.8.0

Post  n1k1 on Sat Apr 10, 2010 10:05 pm

² xplorer është një skedar xham të dyfishtë dhe menaxher informacion që aderon në "filozofinë e eficiencës përmes thjeshtësisë" për të gjitha 32-bit dhe 64-bit Windows sistemet operative. Ajo ofron funksionalitet të Kishës Menaxherët e dokumentit me një ndërfaqe të ngjashëm me Windows Explorer njohur. Pa Reinventing timon, ai integron tiparet më të mira të arkitekturës Windows "predhë në një paketë të vogël, të burimeve të efektshme që të menjëherë të njohur për të punuar me të. Por një vështrim pak më pranë dhe ju do të zbuloni një botë krejt të re nën sipërfaqe që ofron fuqi, precize dhe fleksibilitet, dhe do të rritë produktivitetin tuaj të përditshme pa fund!

Ndryshe nga Windows Explorer, ² xplorer ju mundëson të shfletoni më shumë se një dosje në një kohë, duke përdorur skedat dhe panes dyfishtë. Gjykimit dhe dosjet e kopjimit të bëhet një meze. Ju mund të drejtoj shell tuaj namespace shpejt duke përdorur preferuarat, shtigjet klikueshme (breadcrumbs), qasje të lehtë në rrënjë dosje, një pemë dhe një xham bookmark (kuti rënie) etj

Ju mund edhe të ruani dhe rivendosjen e grupeve të punës tuaj dosje sa herë që e gjykon të nevojshme. xplorer peshore ² model në shfletim deri edhe në dosje të madhe me mijëra dosje. Ajo lexon shpejt, i ofron filtra vizual dhe një shumëllojshmëri të mekanizmave të përzgjedhjes që ju lejon të menaxhuar fotografi tuaja në mënyrë efektive.


the download link :http://www.mediafire.com/?emuqmkingmi
avatar
n1k1
Admin

Posts : 78
Join date : 2010-04-10
Location : N;WebFaqe

View user profile http://kosovahackers.getgoo.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum