KOSOVA Hackers

Qysh me i qit videot ne youtube.com

Go down

Qysh me i qit videot ne youtube.com

Post  MrProgramers on Sun Apr 11, 2010 9:40 am

vazhdojm:

1.hyjm ne webfaqen youtube.com
2.diku ne faqen startuse te youtube-s do te shofim diku upload
3.shtyp upload
4.tani shtyp upload video
5.dhe gjeje vendin ku e ke vendosur videon
6.pastaj open
7.dhe prit deri sa te uploadohe-t


note:duhesh me pas acount ne youtube me pare

by:diti
avatar
MrProgramers

Posts : 66
Join date : 2010-04-10

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum