KOSOVA Hackers

SI TE QESIM FOTO NE FORUM

Go down

SI TE QESIM FOTO NE FORUM

Post  n1k1 on Sun Apr 11, 2010 11:04 am

SE PARI PER TE POSTUAR TI VET NJE GJE TE RE (NEW) FOLLOW ME!

1.KUR TE HYNI PER ME KQYR PROGRAMS,HACKING APO ETJ
2.LART NE ANEN E MAJT E KENI NEW TOPIC
3.PREKNI NEW TOPIC
4.SUBJCET KU SHKRUN (EMRIN E FOLDERIT0
5.PAK MA POSHT OSHT TABELA PER ME SHKRUU
6.NDERSA LART JANE TE RRADHITURA DISA SHKRONJA ,VIJA,FJALE ETJ
7.JU DUHET TE PREKNI LART NJE LLOJ SI FOTOGRAFI
8.PER MI QIT FOTON PSH SHKOJIM NE GOOGLE E SHKRUJIM "EMRI"
9.JA BOJIM FULL SCREEN FOTOS DHE JA MARRIM LINKUN
10.ATE LINK E QESIM KU JU THASH UNE
11.KLIKOJME LART TEK FOTO SI IMAGE
12.DHE E LEME ATY LINKUN
13.DHE JA BEJME (OK)


PASTAJ KUR TA KRYENI MESAZHIN JA BENI SEND

TUTtTo.By N1cCk
avatar
n1k1
Admin

Posts : 78
Join date : 2010-04-10
Location : N;WebFaqe

View user profile http://kosovahackers.getgoo.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum