KOSOVA Hackers

Windows Xp sp3 rc1 dhe Microsoft office sp3 pack

View previous topic View next topic Go down

Windows Xp sp3 rc1 dhe Microsoft office sp3 pack

Post  n1k1 on Sun Apr 11, 2010 9:43 pm

Kane dale ne qarkullim per shkarkim pakoja me e re e sigurise per window xp sp3 rc1(release candidate 1) dhe pakoja sp3 per microsoft office.
Microsoft office sp3 pakoja
http://download.microsoft.com/download/9/1/f/91ffc6b2-0745-470b-8dd3-1285b85db12b/officexpsp3-kb832671-fullfile-enu.exe
Pas shkarkimit dhe instalimit te azhurnimit te pakos sp3 aplikacionet e microsoft office do kene verionet e meposhtme.
File name Version
--------------------------
Excel.exe 10.0.6501.0
Frontpg.exe 10.0.6308.0
Msaccess.exe 10.0.6501.0
Mspub.exe 10.0.6308.0
Outlook.exe 10.0.6626.0
Powerpnt.exe 10.0.6501.0
Winword.exe 10.0.6612.0
Kjo do vertetoje qe eshte marre dhe instaluar ne rregull pakoja sp3.
---
Windows XP pacoja sp3 release candidate1(RC1) mund te shkakohet nga micosofti.Por me pare duhet bere dicka.
Kopjohet dhe ruhet teksti me poshte(nga @echo deri ne pause)
Kopjohet dhe futet ne notepd.Klik ne notepad save as dhe e ruan ne cmd format dhe jo tekst.I vendos emrin skedarit WinXPSP3RC.cmd
@echo off
reg delete HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate\XPSP3 /f 2> NUL
reg add HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate\XPSP3 /v RCPreview /t REG_SZ /d 1c667073-b87f-4f52-a479-98c85711d869 /f
echo XPSP3 registry key has been set. Please check for updates in Windows Update.
pause


Pasi e ke ruajtur skedarin si WinXPSP3RC.cmd shkarkon pakon sp3 rc1 per windows xp nga mikrosofti.Pakoja SP3,korigjon gabimet ne kod te windowsit, rrit shume sigurine,mbrojtjen nga sulmet e virusave trojaneve,permirson funksionalitetin dhe rrit stabilitetin ndaj krasheve ne windows xp.Versioni i ri i windowsit pas instalimit te pakos Sp3 do te jete Windows XP SP3 Build 3244 Link per te shkarkuar pakon sp3 per windows xp.
http://www.softpedia.com/progDownload/Windows-XP-SP3-Download-90001.html (klik ne softpedia secure download link(us)
avatar
n1k1
Admin

Posts : 78
Join date : 2010-04-10
Location : N;WebFaqe

View user profile http://kosovahackers.getgoo.net

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum