KOSOVA Hackers

RRETH WINDOWS 7

Go down

RRETH WINDOWS 7

Post  n1k1 on Sun Apr 11, 2010 9:44 pm

Versionin i ardhshem i “Microsoft Windows” do te jete me pak i besdisshem se “Vista”. Ky eshte premtimi i drejtuesve te kompanise kompjuterike te cilet ne nje konference per shtyp njoftuan se ne fillim te vitit te ardhshem do te dale per prove “Windows 7”-a.

Kompania me e madhe ne bote e prodhimit te programeve kompjuterike eshte duke bere gjithashtu versionet e reja te “Word”-it, “Excel”-it dhe komponenteve te tjere te “Office” qe te mund te punojne ne nje “Web browser”.

Levizja ka si qellim te jete efikase ne karahasim me rivalet e tjere te kompanise si “Google INC”.

Versioni i ardhshem “Windows 7” do t’i jape mundesine perdoruesit te zgjedhe te kete me pak paralajmerime sigurie, te cilat jane cilesuar si “te merzitshme” tek “Vista”.

“Ne kemi qellimet me te mira per te ndihmuar ne sigurimin e platformes kompjuterike edhe me teper, sidomos per perdoruesit e rinj te cilet e kane te nevojshme kete”, eshte shprehur zevendespresidenti i “Microsoft's Windows group”, Steven Sinofsky.

Ai beri te ditur gjithashtu se kompania do te punoje edhe me shume me kompanite e jashtme per te shmangur kete here “te tilla ngaterresa”.


©️ Top-ChannelVersionin i ardhshem i “Microsoft Windows” do te jete me pak i besdisshem se “Vista”. Ky eshte premtimi i drejtuesve te kompanise kompjuterike te cilet ne nje konference per shtyp njoftuan se ne fillim te vitit te ardhshem do te dale per prove “Windows 7”-a.

Kompania me e madhe ne bote e prodhimit te programeve kompjuterike eshte duke bere gjithashtu versionet e reja te “Word”-it, “Excel”-it dhe komponenteve te tjere te “Office” qe te mund te punojne ne nje “Web browser”.

Levizja ka si qellim te jete efikase ne karahasim me rivalet e tjere te kompanise si “Google INC”.

Versioni i ardhshem “Windows 7” do t’i jape mundesine perdoruesit te zgjedhe te kete me pak paralajmerime sigurie, te cilat jane cilesuar si “te merzitshme” tek “Vista”.

“Ne kemi qellimet me te mira per te ndihmuar ne sigurimin e platformes kompjuterike edhe me teper, sidomos per perdoruesit e rinj te cilet e kane te nevojshme kete”, eshte shprehur zevendespresidenti i “Microsoft's Windows group”, Steven Sinofsky.

Ai beri te ditur gjithashtu se kompania do te punoje edhe me shume me kompanite e jashtme per te shmangur kete here “te tilla ngaterres
avatar
n1k1
Admin

Posts : 78
Join date : 2010-04-10
Location : N;WebFaqe

View user profile http://kosovahackers.getgoo.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum