KOSOVA Hackers

Një milionë shkarkime të Microsoft Office 2010 beta

Go down

Një milionë shkarkime të Microsoft Office 2010 beta

Post  n1k1 on Sun Apr 11, 2010 9:45 pm

Një milionë shkarkime të Microsoft Office 2010 beta

Microsoft ka konfirmuar se versioni eksperimental i paketës së re softuerike Microsoft Office 2010 ka arritur shifrën prej një milionë shkarkimesh vetëm gjatë dy javëve pas paraqitjes zyrtare në konferencën “ Professional Developer Conference” të mbajtur në Los Angeles të SHBA-ve.

Sipas informatave të fundit Microsoft do ta paraqes versionin e plotë të kësaj pakete Office në qershor të vitit 2010 dhe atë në gjashtë versione të ndryshme: Starter, Home and Student, Home and Business, Standard, Professional dhe Professional Plus.

Versioni aktual eksperimentues është Microsoft Office 2010 beta është Professional Plus, dhe kjo nënkupton se në të janë përfshirë të gjitha funksionalitet e mundshme të cilat paketa Office mund të ofrojë.

Nëse jeni të interesuar ta provoni versionin eksperimental të Microsoft Office 2010, atë mund ta shkarkoni nga faqja zyrtare e internetit
avatar
n1k1
Admin

Posts : 78
Join date : 2010-04-10
Location : N;WebFaqe

View user profile http://kosovahackers.getgoo.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum