KOSOVA Hackers

SAFARI I RI PERVEQ NE MAC ESHTE EDHE NE WINDOWS

Go down

SAFARI I RI PERVEQ NE MAC ESHTE EDHE NE WINDOWS

Post  n1k1 on Sun Apr 11, 2010 9:56 pm

Unë- dhe besoj shumë te tjerë kanë dashur gjithmonë te përdorin kompjutera Mac, por nuk kemi mundësinë. Tashme ekziston një mundësi qe te lejon te ndjehesh sikur je ne Mac edhe duke perdorur Windows. Apple ka leshuar një version të ri te Browserit te saj te famshem
"Safari" i cili funksionon edhe ne një sistem Windows, qoftë ky XP apo Vista.
Për me shumë kontrolloni këtu: http://www.apple.com/safari/
avatar
n1k1
Admin

Posts : 78
Join date : 2010-04-10
Location : N;WebFaqe

View user profile http://kosovahackers.getgoo.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum