KOSOVA Hackers

AUTOMATIC WALLPAPER CHANGER

Go down

AUTOMATIC WALLPAPER CHANGER

Post  n1k1 on Mon Apr 12, 2010 3:36 pm

AWC është projektuar të jetë një "one stop shop për të shfaqur imazhe si desktop wallpaper tuaj. Ju mund thjesht shfaq fotografitë tuaja në desktop tuaja ose krijoni Wallpapers spektakolare, duke bashkuar imazhe me sfond të zgjedhjes tuaj duke përdorur alfa fuqishëm-zbehet përzier.

AWC timer automatikisht ndryshimet e desktop për të shfaqur fotografitë tuaja në mënyrë që ju doni të shihni ato. Ju ose mund të zgjidhni një ose më shumë directories përmbajnë fotografi foto dhe do të lejojë AWC do të krijojë një listë të të gjitha imazhet që përfshihen në to, e rastësisht, zgjidhni formatin dhe duke përdorur një kombinim i shumë opsione në dispozicion ose ju mund të vini fotografitë tuaja në mënyrë individuale dhe të shfaqin ato në porosinë tuaj të preferuar.


The download link : mediafire.com ?m23mook45jk
avatar
n1k1
Admin

Posts : 78
Join date : 2010-04-10
Location : N;WebFaqe

View user profile http://kosovahackers.getgoo.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum