KOSOVA Hackers

PAINT SHOP PRO X

Go down

PAINT SHOP PRO X

Post  n1k1 on Mon Apr 12, 2010 3:43 pm

Link : http://www.brothersoft.com/paint-shop-pro-x-42163.html

Corel Paint Shop Pro X është mënyra më e lehtë për ta kthyer fotografitë tuaja në fotografi me professional looking - fast! Me një Qendre Mësimore revolucionar i mbushur me një set të plotë të fixes foto automatike dhe precision editing tools, ju do të jetë në gjendje të japin rezultate profesionale sa më shpejt që të jeni të hapur programin!
1. Fix shkëlqim, ngjyra dhe difekte fotografi (përshtatur & lyej)
A. Jepni një Makeover Instant! Blemishes Hiq, zbardh dhëmbët, bojë në një cirk dhe për të hequr rrudhat
B. Rotate, kulture, resize, shndrit, fix ngjyrë dhe për të hequr nga zhurma aparat fotografik dixhital
C. pluhur Ndaloni, scratches ose objekteve vëmendjen D. Riparimi i venitur dhe dëmtuar photos
2. Fotot Turn në projekte elegante (krijojë & kolazh)
A. objekte Pritini nga foto dhe për të shkuar ata në një tjetër
B. Erase backgrounds
C. Add korniza, Foto Tubes dhe efekteve të tjera krijuese
D. Krijo kalendarët, kartela, libra, CD-ve dhe më shumë foto
3. Jepni një fotografi të veçantë, emocionuese look (grafika & efekte)
A. Convert në B & W B infra të kuqe, & W ose Sepia
B. Shto tekst dhe foto ose forma të krijojë grafika për web
C. Paint me mjetet e artit realist, textures ose modelet
D shtrembërojnë fytyra ose objekte për të karikaturave zbavitëse
4. Gjej photos shpejtë dhe kujtimet pjesë (organizojnë & share)
A. Gjeni dhe fotot e shkurtër nga data, dosje, ose të preferuar fjalen koleksionet
B. photos tekst të shumta në një faqe
Fotot e C. Email origjinale ose optimizuar
D. slide tregon Lexo në kompjuterin tuaj
avatar
n1k1
Admin

Posts : 78
Join date : 2010-04-10
Location : N;WebFaqe

View user profile http://kosovahackers.getgoo.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum