KOSOVA Hackers

Nese Ju fshihet ikona e My COmputer

Go down

Nese Ju fshihet ikona e My COmputer

Post  n1k1 on Mon Apr 12, 2010 5:33 pm

Nese ju Fshihet ikona e My Computer ose e My network Places ose My Documents atehere per ta gjetur shkojme ne desktop klikojme me te djathten e mausit dhe shkojme tek properties
ne tabele zgjedhim Desktop e me pas Customize Desktop.
Tek General kemi desktop icons dhe aty selktojme se cilat ikona duam te nxjrrim perseri ne desktop

---

Ketu mund te ndryshoni edhe ikonen e My computer ose My network Places ose My Documents
Per kete zgjedhim psh My Computer , dhe e klikojme tek fotoja
pastaj change icon dhe zgjedhim ikonen. Ok dhe eshte ne rregull
avatar
n1k1
Admin

Posts : 78
Join date : 2010-04-10
Location : N;WebFaqe

View user profile http://kosovahackers.getgoo.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum